Looking For Anything Specific?

Φωτια Αρκαδια / Βυθίστε το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας: Μόνη επιλογή ... - Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο.

Φωτια Αρκαδια / Βυθίστε το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας: Μόνη επιλογή ... - Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο.. Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες.

Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια: Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Η φωτιά στην αρκαδία συνεχίζεται με το μέτωπο στην περιοχή της γορτυνίας να έχει φτάσει τα 10 χιλιόμετρα. Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο).

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Χιράδες στην Αρκαδία ...
Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Χιράδες στην Αρκαδία ... from www.aftodioikisi.gr
Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία. Δύσκολη η κατάσταση στη γορτυνία με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο).

Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την.

Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Εδε για αξιωματικό της ελ.ασ. Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει. Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους.

Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία.

Φωτιά Αρκαδία: Επεκτείνεται το μέτωπο στη Γορτυνία - Τρεις ...
Φωτιά Αρκαδία: Επεκτείνεται το μέτωπο στη Γορτυνία - Τρεις ... from widgets.bbend.com
Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Εργα για την αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης πελοποννήσου… Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω.

Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια:

Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους. Έκλεβαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φωτιά. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Η φωτιά στην αρκαδία συνεχίζεται με το μέτωπο στην περιοχή της γορτυνίας να έχει φτάσει τα 10 χιλιόμετρα. Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία.

Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την.

Φωτιά σε πυκνόφυτη περιοχή στη Γορτυνία-πνέουν δυνατοί ...
Φωτιά σε πυκνόφυτη περιοχή στη Γορτυνία-πνέουν δυνατοί ... from files.thetoc.gr
Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.

Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Δύσκολη η κατάσταση στη γορτυνία με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται. Η φωτιά στην αρκαδία συνεχίζεται με το μέτωπο στην περιοχή της γορτυνίας να έχει φτάσει τα 10 χιλιόμετρα. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Εδε για αξιωματικό της ελ.ασ. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας.

Posting Komentar

0 Komentar